Yoghurt med granola
10 portioner

INGREDIENSER
5 dl havregryn
½ msk kardemumma
1 dl äppeljuice
2 msk rapsolja
2 msk flytande honung
1 dl solrosfrön
½ dl linfrön
2 dl mandel
2 dl valnötter
1 msk kanel
1 tsk flytande honung
1 dl kokosflingor
2 dl mullbär

GÖR  SÅ HÄR
Sätt ugnen på 150°. Blanda samman havregryn, kardemumma, äppeljuice, rapsolja,
flytande honung, solrosfrön och linfrön. Bred ut på en plåt med bakplåtspapper och
grädda i ca 10 minuter. Rör om då och då så den inte bränns. Hacka nötterna grovt, hetta upp en stekpanna och rosta dem. Tillsätt kanel och honung. Ta av från värmen och rör ner kokosflingor och mullbär. Blanda tillsammans med havregrynsblandningen. Servera granolan med naturell yoghurt och skivade färska jordgubbar.