Vaniljvisp 8%

Vaniljvisp kan ätas direkt som den är eller vispad. Ju längre du vispar desto tjockare konsistens. Den passar bra till paj, bär och våfflor.
 
Ingredienser: 
Ultrahögtemperaturbehandlad mjölk och grädde, socker, mjölkpulver, fullhärdat vegetabiliskt  kokosfett, emulgeringsmedel E472b och fruktkärnmjöl, vaniljarom, stabiliseringsmedel karragenan och färgämne betakaroten.
 
Förvaring: 
Kylvara: Förvaras vid högst +8 grader C. Öppnad förpackning är hållbar 3-4 dagar.
 

                                    

Näringsvärde
per 100g
% av DRI
 Energi              
 kJ
 kcal

700
170
 
 Fett, g
 varav mättat fett, g
8,0
6,7
 
 Kolhydrat, g
 varav  sockertarter, g
18
18
 
 Protein, g 5,7  
 Salt, g 0,1  
 
 
 
Förpackningsstorlekar: 
2,5 dl
 
Frysbarhet: 
Ja.
 
Miljöfakta: 
Skölj ur och platta till förpackningen. Sortera i behållaren för pappersförpackningar. Korken sorteras som hårdplast.