Tagliatelle med lax och ingefära
TAGLIATELLE MED LAX OCH INGEFÄRA 
4 portioner
3 morötter
200 g sockerärtor
500 g tagliatelle
500 g lax
ca 6 cm ingefära
3 vitlöksklyftor
2 dl Gefleortens Matlagningsgrädde
1 dl Gefleortens Lätt Crème Fraiche Mexican-Chili

till servering:
1 knippe koriander
1 lime i klyftor

Skala morötterna, skär dem i tunna strimlor. Skär sockerärtorna i strimlor. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Dela laxen i bitar. Skala ingefäran, skiva tunt och strimla den. Finhacka vitlöken. Stek laxen med ingefära och vitlök i smör tills den har fått fin färg och är genomstekt. Koka upp grädden. Låt koka i ett par minuter. Lägg i morötter och sockerärtor och låt sjuda 1 minut. Blanda ner crème fraichen. Blanda pastan med sås och grönsaker. Toppa med laxen. Servera med koriander och lime.