Grillad Portabello med cremefraiche fyllning 
4 portioner
INGREDIENSER
2 dl Gefleortens crème fraiche
1 msk örtkryddor Provencale
1 dl riven parmesan 1 krm salt
1  krm svartpeppar
4  stora  portabellosvampar
15–20 st körsbärstomater 1 msk finhackad  basilika
2  purjolökar
1 dl olivolja flingsalt
1 tsk flytande  honung

GÖR HÄR
Rör samman fyllningen genom att blanda crème fraiche, ört- kryddor, riven parmesan, salt och peppar. Bryt bort stammarna från hattarna och fyll hattarna med crème fraicheröran. Skölj och dela tomaterna på hälften, stoppa ner halvorna i fyllningen.
Grilla svamparna på grillen i 10 minuter eller i ugnen på   200° i 15–20 minuter. Toppa med hackad basilika innan   servering. Dela purjolöken med ett snitt på längden och ända ner till roten, skölj noga! Lägg på en plåt och ringla över olja och strö över flingsalt. Grilla löken i ca 10 minuter eller tills den fått fin färg. I ugnen gräddas den på 250° i 15 minuter. Ringla över flytande honung vid servering. Servera portabellon och purjolöken tillsammans.