Grillad Fläskkarre
4 portioner
INGREDIENSER
4-6 skivor fläskkarré, lamm  eller entrecôte
 
Grillmarinad:
4 msk rapsolja
1 msk japansk soja
1  vitlöksklyfta, pressad
1  msk citronsaft
1 tsk torkad rosmarin 1 tsk salt
½ tsk svartpeppar

 
Ädelostsås:
75 g ädelost
3 dl Gefleortens gräddfil 25  g valnötter
valnötter och timjan till servering


GÖR HÄR
Börja med ädelostsåsen genom att mosa  osten med en gaffel och blanda med gräddfil och hackade valnötter. Låt stå kallt någon timme. Blanda ingredienserna till grillmarinaden.
Pensla köttskivorna och grilla eller stek i ca 3 minuter per  sida.
Servera fläskkarrén med ädelostsåsen. Toppa gärna med  lite  valnötter  och timjan