Gräddfil 12%

Gräddfil passar till kalla rätter som kalla såser, dressingar, desserter och bakverk. Gräddfil är en mager gräddprodukt och kan därför inte kokas.
 
Ingredienser: 
Högpastöriserad grädde, levande mjölksyrakultur.
 
Förvaring: 
Kylvara: Förvaras vid högst +8 grader C. 
 

                                    

Näringsvärde
per 100g
% av DRI
 Energi
 kJ
 kcal

550
140
 
 Fett, g
 varav mättat fett, g
12
7,7
 
 Kolhydrat, g
 varav sockerarter, g
3,4
3,4
 
 Protein, g 3,1  
 Salt, g 0,1  
 
 
 
Förpackningsstorlekar: 
3 dl, 5 dl, 3 kg
 
Frysbarhet: 
Nej.
 
Miljöfakta: 
Förpackningen återvinns som hårdplast